Ürün Grupları
Blog Kategorileri
Blog Kategorileri
Arçelik K-3300 Beyaz Mini Telve
%25 indirim
Beğendin mi? Hemen Paylaş :

Arçelik K-3300 Beyaz Mini Telve

Kdv Dahil
:
2.899,00 TL
Kdv Dahil
:
2.160,00 TL

(Kdv Dahil)

374,40 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
K-3300
Kargo
Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo ✔
Teslimat
Aynı Gün Ücretsiz Kargo İmkanı✔
İade
14 gün İade Garantisi ✔
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
2.415,83 TL + KDV
Kargo bedava
Arçelik K-3300 Beyaz Mini Telve
Genel Özellikler
Güç (W) 670 W
Işıklı Uyarı Var
Ölçü Kaşığı Var
Sesli Uyarı Var
Cezve malzemesi Plastik
Ürün Rengi Beyaz
Cook Sense Teknolojisi (Pişmeyi Algılama) Var
Anti Spill Teknolojisi (Taşmayı Önleme) Var
Tek Tuşla Kontrol Var
Ölçüler
Ambalajsız Ağırlık (kg) 1.88 kg
Ambalajsız Yükseklik (cm) 23.7 cm
Ambalajsız Derinlik (cm) 17.9 cm
Ambalajsız genişlik (cm) 15.7 cm
Arçelik K-3300 Beyaz Mini Telve
SORUNSUZ ALIŞVERİŞ
Güvenli bir şekilde alışveriş yaptım. Kargo çok hızlı bir şekilde geldi. (Kendi kutusunda geldi) Tüm safhalarını kendi web sitelerinden takip edebildim. Güvenilir satıcı..
Mustafa Kan | 16/04/2021
Teşekkürler
Daha uyguna başka bir yerden alınamazdı ayrıca hızlı teslimat içinde teşekkür ederim. Makineden çok memnunuz
M... G... | 02/03/2021
Mükemmel hizmet
Burada kim personelse hem insan olarak harikalar hemde yaptığı işin hakkını veriyorlar.anneme hediye almıştım suprizdi.o kadar düşünceliler ki bu durumun farkına varıp sadece beni arayarak özverili bir şekilde yardımcı oldular.thy bile bu kadar hızlı degil ertesi gün anneme teslim edilmis:)getiren arkadaşa minnettarım teslim ederken ki güler yüzü guzel kalbi icin cok teşekkür ederiz.not:(ayten ablanız kahvesini keyifle içiyor ve teslim eden arkadaşı sakin kaybetmeyin diyede iletiyor:)hersey icin tesekkurler urun harika,kesinlikle burdan alışveriş yapacağım.bol bereketli kazanclariniz olsun.
SONAY GÜVENÇ | 28/11/2020
Müşteri Memnuniyeti
Zaten en uygun burda fiyatlar onu söylememe gerek yok. Sipariş verdiğim an ödemede yaptığım bir hatadan dolayı işlemimi hızlandırmak için aradılar. Kesinlikle işletme olarak hem ilgili hem de özenliler. Reklamlara pek itibar etmem ama gerçekten de 48 saat içinde kapıma teslim ettiler. Her aşamada da sistemli bir şekilde müşteriyi hiç yormadan çalıştıklarını gördüm. Üstelik kutunun üzeri buram buram kolonya kokuyordu. Bütün çalışanlara özverisi için teşekkür ederim.
Beyza Nur Arı | 10/05/2020
Hızlı teslimat
Açıkcası bu sayfayı ve kardeşler ticareti hiç duymadan fiyatı uygun diye burdan almamdan dolayı bir tedirginlik olmadı değil ama ürün elime geçince seçimde hata olmadığı anlaşıldı. Ürünün içinden kahve çıkmasını bekliyorduk ama olsun. Önemli olan ürün. Teşekkür ederiz BeyaZeşyasayfası.
u... y... | 07/05/2020
Kahve makinesi
Üründen cok memnunum düşünen herkes gönül rahatlığı ile alsın. Başka sitelerde cok daha tuzlu fiyata satılıyor. Ayrıca teslimatta hiç sorun yaşamadım. Müşteriyle ilgili güvenilir bir bayi, her telefonumu cevapladılar ilgilendiler Kendilerine teşekkür ederim..
Berna Köse | 04/05/2020
Arçelik telve güzel Bi deneyim...
24 Nisan Cuma akşamı sipariş verdiğim kahve makinam bu sıkıntılı günlere rağmen pazartesi kargoya verilmiş ve salı günü çok güzel sağlam ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Denemede yaptım.köpüklü tadı yerinde. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle güvenilir firma.
Sevil Kokal Candan | 28/04/2020
Teşekkürler
Kendi kutusunda ve içinde kahve hediyesiyle sorunsuz ve hızla gönderildi. Firmaya teşekkür ediyorum. Makineye söylenecek söz yok. Şahane Osmanlı kahvesi daha ne olsun ☕️
Ayşegül Yuvaktaş | 30/08/2019
Mükemmel
Hiç yorum olmadığı için tereddütte kalmıştım ama hem en uygun fiyat hem hızlı ve özenli kargo lama ile iki günde ulaştı elime ayrıyeten içinde ki kahve hediyeniz içinde teşekkürler
Kübra DİRİER | 15/03/2019
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Arçelik K-3300 Beyaz Mini Telve Arçelik K-3300 Beyaz Mini Telve ve diğer uygun fiyatlı kahve makineleri için sitemizi ziyaret edin. Ücretsiz ve hızlı kargo imkanı. K-3300
Arçelik K-3300 Beyaz Mini Telve

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.